EF Education First

 

Az EF Education First a világ legnagyobb magánkézben lévö oktatással foglalkozó vállalata. 1965-ben alapították és az évek alatt a világ vezető nemzetközi nyelvoktatással foglalkozó cége lett, segítve több, mint 15 millió diákot külföldön történő tanulásában és egy új nyelv elsajátításában.

Az EF célja a “nyelvi, kulturális és földrajzi határok ledöntése” közel 400 iskola és iroda segítségével világszerte. Az EF a nyelvi programokra, az egyetemi fokozatokra, nyelvoktató utazásokra és kulturális csereprogramokra szakosodott. Az EF a 2014-es Szocsi XXII. Téli Olimpiai Játékok és a 2014-es Brazil Labdarúgó Világbajnokság Hivatalos Nyelvi Beszállítója az Ola Turista céggel együttműködve.

A cég hozta nyílvánosságra a nagy jelentőséggel biro English Proficiency Index-et (www.ef.co.hu/epi), mely a felnőttek angolnyelv-tudását méri világszerte.

Egy különleges együttműködés keretében, minden ESN tag, aki az EF és az Erasmus Student Network-ön keresztül 2, vagy annál több hétre foglal nyelvtanfolyamot akár az EF honlapján keresztül, vagy egy ESN kártya segítségével, úgy 5% kedvezményben részesül (más kedvezményekkel nem összevonható). Még több információért az együttműködéssel kapcsolatban látogass el a www.ef.co.hu/esn/ oldalra.